Jordan Mars 270 Romania. Ce pret au?

Jordan Mars 270 Low Black/ Metallic

Jordan Mars 270 Low reprezinta de fapt un model inspirat din anii 80, rezultat al colaborarii dintre Michael Jordan și Nike.

Jordan Mars 270 Romania

După versiunea cu teme europene care reflectă culorile steagului Franței și condițiile meteorologice din Londra, modelul Jordan Mars 270 apare la începutul anului cu un nou aspect.

Jordan Mars 270 Summit White

Nu trebuie sa treci cu vederea acest model pentru barbati deoarece te afli în fața unei opere de artă din moda urbană.

Marimi Jordan Mars 270 Low
Jordan Mars 270 Low Red

Jordan Mars 270 are o istorie pe care trebuie să o cunoașteți. Personal consider ca pretul conteaza mai puțin cand vine vorba de o pereche de adidasi legendari in industria modei.

Jordan Mars 270 barbati

Jordan Mars 270 a fost proiectat de Lewis Lee, fiul regizorului și producătorului Spike Lee.

Pentru a-l realiza, acesta a imprumutat elemente si bucati de la alti adidasi cunoscuti, cum ar fi Air Jordan 3, Air Jordan 6 sau Air Jordan 11.

Aruncă o privire la șireturi, limbă și la celelalte detalii și iti vei aminti de caracteristicile modelelor populare Air Jordan.

Baschetii Jordan Mars 270 pentru barbati au fost scoși la vânzare pentru prima data pe 18 decembrie 2019 la un pret de aproximativ 180 de euro. Intre timp s-au mai ieftinit si acum ii poti cumpara din Romania super avantajos.

Jordan Mars 270 reprezinta într-adevăr un obiect de colecție.

Știi unde Lewis Lee a căutat inspirație pentru a le realiza? Ei bine, potrivit Nike, el a gasit inspirație în filmul ‘Nola Darling’ din 1986. În acest film un personaj era îndrăgostit de colectiile Air Jordan. La fel cum suntem si noi astăzi.

Adidasii inovativi Jordan Mars 270 au un loc rezervat în topul incaltamintei de stradă. De aceea orice fan al baschetului sau al adidasilor in general trebuie sa adauge in colectia sa acest super model.

Jordan Mars 270 pret si disponibilitate in Romania

Verifica preturile la acesti adidasi in magazinele online din Romania care vand numai produse originale:

Cum te simti cu Air Jordan Mars 270 in picioare? Vreau să știu părerea ta.

Lasă un comentariu la sfârșitul postării și distribuie articolul și prietenilor tăi.

Sigur iti place acest nou model. Bucură-te de viață in incaltamintea Jordan preferata.

Cosmin

Pasionat de sneakers Jordan. Colectionar de adidasi noi. Ma dau in vant dupa orice apare si cand am timp liber scriu aici despre orice e editie limitata.

Articole recomandate